به خلیج فارس رای بدهیم یانه؟
خودم رفتم رای دادم. اما کمی مشکوک بودم.خب اگه قرار باشه چنین رای گیری باشه از رسانه ملی حتما اعلام می شد. اما چرا نشده؟
توی سایتا گشتم تا تونستم به این
برسم که: اصل ورودم به این سایت رای گیری اشتباهه. چرا؟ ادامه مطلبو بخون!
میهندوستی مردم مسلمان ایران، حسی است که در درستی آن شکی نیست اما گاه فرصتطلبان با سوءاستفاده از این حس پاک، اهداف شخصی خود را دنبال میکنند.
گروه بینالملل مشرق: چند روزی است ، پیامهای مختلفی از طریق گوشیهای همراه، ایمیلها و شبکههای اجتماعی ارسال می شود. مبنی بر اینکه با مراجعه به یک وبگاه، به "خلیج فارس" در مقابل اصطلاح جعلی "خلیج ع ر ب ی" رأی دهید.
این در حالی است که هیچ یک از ایرانیانی که اقدام به رأیدادن در این وبگاه مشکوک کردهاند از هویت مالک و گرداننده آن اطلاعی ندارند.
خبرنگار مشرق برای بررسی ماهیت این اقدام و پشت پرده آن با مهندس رضا هاشمی، متخصص حوزه امنیت فناوری اطلاعات گفتوگو کرد.
هاشمی که موفق به کشف هویت گرداننده این سایت شده است، با تأکید بر اینکه اینگونه وبگاهها اصلاً هیچ اعتباری ندارند و تنها از احساسات وطندوستانه ایرانیان سوءاستفاده میکنند، گفت: تکرار زیاد دعوت به رأیدهی در این سایت از سوی ایرانیان در قالب پیامک، رایانامه و شبکههای اجتماعی باعث شد تا آن را مهندسی معکوس کرده و اطلاعات جالبی استخراج کنم.
وی ادامه داد: متأسفانه برخی بدون اطلاع از نیات صاحب این قبیل سایتها که کم هم نیستند اقدام به ورود و رأی دادن میکنند در حالی که در اصل، ایرانیها با این کار، تنها با چند میلیون بازدید از صفحه وب مزبور و با کلیکهای خود بر روی تبلیغات و لینکهای آن، پول را به جیب کسی وارد میکنند که از احساسات آنها استفاده ابزاری کرده است.
این صاحبنظر حوزه فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه صاحب این سایت، یک جوان فعال 27ساله اهل سوریه به نام "هُمام القـُرانی" است که در مالزی به کار در چند شرکت اشتغال دارد و از مخالفان حکومت بشار اسد است که احتمالاً به علت تحولات جاری در کشور سوریه، از ایران دل خوشی ندارد، گفت: وی هر موقع اراده کند نتایج را دستکاری می کند تا ایرانیان بیشتری به رأی گیری تشویق شوند و در نهایت هم اگر بخواهد در یک اقدام انتقامجویانه نتیجه مورد نظر خودش را برنده اعلام میکند و ممکن است برای آن خبرسازی هم بکند اما این در حالی است که به احتمال بسیار زیاد، نسبت آرای داده شده، جعلی است.
وی تصریح کرد: اطلاعات "ثبت دامنه" و "مالک" این سایت با استفاده از خدمات "محرمانگی دامنه" به صورت "مخفی" در آمده است که جزئیات آن، با استفاده از برخی تکنیکها کشف شد.
این کارشناس ارشد حوزه آیتی همچنین تأکید کرد؛ همان گونه که افراط در ترویج این قبیل اقدامات مشکوک، مذموم است، باید مراقب بود تا مقابله با این پدیدهها به پدیده هایی همچون عربستیزی و اختلاف بین مسلمانان و تفرقه بین ایرانیان و دیگر ملل منطقه نینجامد.
شما حساب کنین از هر ورود به سایت ده تومان از مخابرات ایران بگیره .یکبار ورود یک بار هم نتیجه رای دیدن.حد اقل دوبار یه ایرونی وارد سایت میشه. حساب کن
ده میلیون ضرب در بیست:دویست میلیون تومان.به همین راحتی کاسب میشه.